Klik på billedet for at se hele galleriet

Store Gryde 2, Smørum

Drømmen er i hus - Villa i funkisarkitektur med arkitekt ramme.
Det hele startede med arkitektens håndskitser og adskillige besigtigelser af omgivelserne. Efter en grundig projektering og en kreativ udviklingsproces, er resultatet Store gryde 2. Boligen rummer 185 kvm, og er indrettet med tanke på den moderne familie, der bl.a. kræver fleksibilitet og plads til kreative indretningsløsninger. Med aktiver som både ekstra lofthøjder, rumhøje glaspartier, rummeligt og fleksibelt køkken/alrum, terrasse, badekar, gas-pejs, alkove m.m., er der skabt et grundlag for en dejlig stemning og hverdag med stil og overskud. Vi vil glæde os til at vise Jer alle detaljer. I er meget velkommen.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Kystvejen 175, Strøby Egede

Kom og oplev en gennemført og arkitektonisk vellykket villa. En ejendom med et væld af individuelle disponeringer med fokus på udnyttelse af sine omgivelser. Ejendommen er udført i Funkis stil. Planløsning, vinduesdisponering og havemiljøer m.m. er skabt med øje for at sammensmelte de indvendige og udvendige arealer og værdier. En personlig og gennemført arkitekttegnet Funkisvilla, der gør brug af de arkitektoniske friheder som funkis-stilen giver. Huset består af Interplans velkendte indramning af murværk, som samtidig skaber gode integrerede overdækkede arealer. Indvendigt bidrager bl.a. eksklusive loftshøjder, niveauspring, gaspejs, vinopbevaring, og alsidige køkkendisponeringer alt sammen til, at det bliver lettere at få mere tid til at nyde sine omgivelser frem for at bruge energi på vedligehold. Boligen disponerer over 181 kvm. i længeform med integreret carport. Bestemt et inspirationsbesøg værd.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Atlasvænge 30, Ballerup

Arkitekttegnet villa med fokus på detaljen.
Individuel ensidet taghældning, udført i vinkelkonstruktion. Integreret carport dimensioneret efter 2 biler og udarbejdet under hensyntagen til både eventuelt vasketøj, cykler og sikret isoleret opbevaring.
Husets 183 kvm. er indrettet med tanke på den moderne familie, der bl.a. kræver fleksibilitet og plads til kreative indretningsløsninger.
Med aktiver som både ekstraordinærer lofthøjder, rumhøje glaspartier, rummelig og fleksibel køkken/alrum og stue, vin-rum, ovenlys, badekar, vinduesbænk m.m., er skabt et grundlag for god en stemning og hverdag med stil og overskud.
Et besøg værd. Kom og bliv inspireret.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Mørups Allé 30, Hvidovre

Kom til Åbent hus og oplev god og veldisponeret Interplan-arkitektur med rene linier, rammevirkninger og stilsikre detaljer.

Boligen på 180 kvm., er udført i en kombination af ensidet taghældning og fladt tag for at understrege arkitekturens fordele og muliggøre en optimeret planløsning som passer mange familiekonstallationer, og denne specifikke grunds gode dimensioner. Boligen fremstår med fils, sort patinerede zinkdetaljer og felter af fritlagte mursten. Planløsningen er blevet til i sammenspil mellem ejer og vor arkitekt.

Godt inspirationsgrundlag for eventuelle egne fremtidige disponeringer.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Svend Grates Vej 10, Karlslunde

Grib muligheden for inspiration i umøbleret og helt nyopført ejendom opført på unik beliggenhed.  Find inspiration for arkitektur og boligudnyttelse i 1 1/2 plan med trempel. Også selvom haveanlæg m.m. fortsat er under udførelse. Oplev en gennemført og optimeret udnyttelse at de arkitektoniske muligheder og virkemidler som byggeri i 1 ½ plan kan bidrage med. Boligens planløsning er udført med fokus på optimal udnyttelse af boligens fantastiske omgivelser.  Se detaljer som panoramavinduer og indretning der byder integrering af udsigten dybt inde i huset også. Et gennemført hus ud over det sædvanelige.
Godt inspirationsgrundlag for eventuelle egne fremtidige disponeringer.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Trørødvænget 21, Vedbæk

Kom og lad Jer inspirere af boligdisponeringer i funkis arkitektur.
Oplev en gennemført og gennemtænkt arkitekttegnet Funkisvilla. Indretning og disponeringer er skabt med hensyntagen til bl.a. terrænvariabler og udsigt. Udført i flad tagkonstruktion, med skiftende lofthøjder. I boligen er indpasset niveauforskydninger og halvvægge for at imødekomme og fremhæve grundens nivellement. Oplev arkitektoniske detaljer med indramning af murværk i både stor og lille skala, samt foring af indrammer med trælameller som danner bro mellem den minimalistiske sten og det organiske. Se hvordan store vinduesdisponeringer i facader og tag, eksklusive lofthøjder m.m. i fællesskab tilføjer værdi og sjæl til husets 211 kvm.
Et besøg værd.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Kystvejen 38, Strøby Egede

Unik inspiration til boligudnyttelse og arkitektur i 1 1/2 plan.

Oplev en gennemført og optimeret udnyttelse at de arkitektoniske muligheder og virkemidler som byggeri i 1 ½ plan kan bidrage med.
Boligen er udført med udspring i den ikoniske indramning af overdådige glasarealer for optimal udnyttelse af boligens omgivelser. Oplev detaljer som pladsoptimering ved tidssvarende kviste. Multifunktioner som overdækket indgangsparti i harmoni med integreret bilparkering, som samtidig danner base for førstesalens rummelige udeterrasse. Et gennemført hus ud over det sædvanelige til den mindre familie, som bl.a. med sine gennemtænkte materialedetaljer, kan danne inspirationsgrundlag for eventuelle egne fremtidige disponeringer.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Brydegårdsvej 15, Måløv

Kom og oplev nogle vellykkede individuelle disponeringer i Funkis stil.

Oplev en personlig og gennemført arkitektegnet Funkisvilla. Lad Jer inspirere af detaljer og udnyttelse af en 1 sidet taghældnings arkitektoniske muligheder. Et Intelligent integreret hus der fremhæver omgivelsernes værdier. Huset består af interplans velkendte indramning af murværk som samtidig skaber integrerede overdækkede arealer.Indvendigt bidrager bl.a. eksklusive lofthøjder, gaspejs, og New York-inspirerede glaspartier alt sammen til en god kombination af stemning og funktionalitet. Husets disponerer over 160 kvm. i længeform med integreret carport. Et besøg værd.

Reference

Klik på billedet for at se hele galleriet

Grønholtvej 36, Hvidovre

Kom og lad Jer inspirere med boligdrømme i nye dimensioner.

Oplev en yderst gennemført og veldisponeret arkitekttegnet Funkisvilla. Udført i 1-sidet taghældning, indpasset med niveauforskydning for at imødekomme og fremhæve grundens terræn. Oplev arkitektoniske detaljer med indramning af murværk i både stor og lille skala, som bidrager til at give huset kant. Se hvordan store vinduesdisponeringer, indvendige og udvendige trin, eksklusive lofthøjder, gaspejs og gennemtænkt vinopbevaring alt sammen i fællesskab tilføjer værdi og funktionalitet til husets 188 kvm. Gode materialer valgt med omhu skaber her en villa udover det sædvanlige.