OM INTERPLAN

Hos Interplan har vi over 20 års erfaring med byggeri, og vi er specialiseret i byggeri med en høj sværhedsgrad. Vi gennemfører hele processen fra første streg til aflevering af nøgle. Vores hjertebarn er de arkitekttegnede huse, og vores mange år med eksklusivt boligbyggeri har givet os stor erfaring i at skabe unikke løsninger samt finde de detaljer, der passer til den ønskede stil og det ønskede byggebudget.

Vores brede erfaring spænder fra rækkehuse, om- og tilbygninger og storentrepriser til de arkitekttegnede huse. Vi insisterer på at have god tid til detaljer i vores produktion, for kun sådan kan vi gøre os umage og leve op til vores egne kvalitetskrav. Dette har gjort os til en velkonsolideret virksomhed, selv gennem krisetiden.

Via vores kunders anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk har Interplan de sidste par år været placeret som finalist til:

Vores fornemste opgave er at rådgive jer og give jer et trygt byggeforløb, så I er sikret et totalt overblik over byggeriets økonomi fra start til slut.

FACTS OM INTERPLAN

  • Vi har en velkonsolideret økonomi
  • Vi har mere end 20 års erfaring i byggeri
  • Vi er nomineret til ”Årets Husbygger” på hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk i 13, 14 og 15
  • Vi har vores egne håndværkere og et fast team af underentreprenører, som sørger for leveringsikkerhed og god kvalitet – hver gang