Et godt og professionelt firma. Kvaliteten var høj. Jeg kan anbefale Interplan og har intet problem til at arbejde med igen. Tak til Jesper & hans kolleger.

Damian Moore - Hellerup

Vi havde en god og konstruktiv dialog gennem hele byggeprocessen. Den håndværksmæssige kvalitet er i orden og alt forløb som aftalt. Vi anbefaler gerne Interplan til andre.

Henrik Simonsen - Værløse

Interplan har lavet nyt køkken/alrum for os. Der er lavet nyt VVS, el og afløb. Vi har har en god dialog og fået gode løsningsforslag. Vi kan klart anbefale Interplan.

Hanne Villesen - Birkerød

et utroligt kompetent hold fra start til slut der i den grad har bidraget til at vores projekt blev en succes og kunne gøre at vores bekymringer til et sådant større byggeprojekt var helt ubegrundet.

Jens Munch Holst - Hørsholm

Interplan har renoveret vores lokaler til stor tilfredshed og tidsgarantien blev overholdt. Vi har indtil dags dato haft et fortrinligt samarbejde og forventer det ligeledes fremover.

Bjarne Bech - Vallensbæk

Utrolig professionelt hele vejen igennem. Ved første projektmøde kom gode ideer og håndværksmæssige lovkrav hurtigt på bordet. Meget kompetent rådgivning. Tilbud modtaget kort tid efter. Efter accept blev arbejdet hurtigt igangsat. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Men bedst af alt. Meget professionelt udført arbejde med en perfekt finish.

Allan Høpfner - Solrød Strand

Hele projektet, både forberedelser, udførelse og afslutning har levet fuldt ud op til vores forventninger. Det gælder både styingen og den håndværksmæssige udførelse. De udfordringer, som dukker op i et gammelt hus, har været håndteret meget professionelt.

Helle Stefansson - Kolding