Kontaktinfo

Interplan A/S
Roskildevej 394
2610 Rødovre
CVR: 26681421

Telefon: 70 207 205
E-mail:   info@interplan.dk

Alle skriftlige henvendelser vil typisk
blive besvaret inden for 24 timer.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Find kontaktinformation på vores medarbejdere nedenfor »

Skriv til os

Udfyld nedenstående felter:

Benjamin Malling Thorsen

Benjamin har over 20 års direkte erfaring med udvikling og salg af boliger. Benjamin har bl.a. gennem flere ledende stillinger, hos kollegaer i branchen, skabt sig en bred erfaring med rådgivning af individuelle huse, skræddersyet til netop kunders behov, ønsker og drømme.

Salgschef
+45 61 73 57 81

KRISTOFFER WØLDIKE SCHMITH

Kristoffer har mange års erfaring med individuelt byggeri og salg af boliger og kan hjælpe jer sikkert i mål med at skabe lige præcis jeres hus. Han har indgående kendskab til hele processen og de udfordringer der kan være og vil hjælpe og rådgive jer om det.

Byggerådgiver
+45 71 92 55 06
kws@interplan.dk

Peter Juul

Peter er startet i 2021 som direktør med det overordnede ansvar for Interplan Huse, herunder individuelle arkitekttegnede enfamilies huse og sommerhuse. Peter kommer senest fra Grohe hvor han havde det overordnede ansvar for deres forretning i Norden og Baltikum, hans baggrund er indenfor logistik og finans, men også mange år som kommerciel og administrerende direktør.

Direktør
+45 20 65 68 99

Mikkel

MIKKEL STEWART

Mikkel er uddannet Arkitekt MAA og har samlet 12 års erfaring som udførende arkitekt. Mikkel er byggeteknisk velfunderet og arbejder bedst med at skabe den gode bolig med langtidsholdbare løsninger og omsætte løse ideer til harmoniske helheder.

Arkitekt MAA
+45 61 73 11 88

Nanna Lyngø

Nanna er uddannet bygningskonstruktør og har en bred erfaring med optegning af huse. Hun laver 3D-visualisering, VR og projekterer. Tegningsprocessen videreformidler hun med både 2D og 3D fra initial kundeidé til detailtegningsmateriale til alle faggrupper

Bygningskonstruktør
+45 50 52 45 55

Jesper

JESPER JAKOBSEN

Jesper er byggeleder hos Interplan. Jesper har oprindeligt en militæruddannelse og har arbejdet som tømrer. Efterfølgende har Jesper arbejdet som byggeleder hos Interplan i 15 år. Jesper har senest taget en uddannelse som energivejleder. Jesper arbejder udelukkende med vores enfamiliesboliger.

Byggeleder
+45 28 92 04 84

Morten Jul

MORTEN JUL

Morten har været selvstændig i byggebranchen i mere end 20 år. Morten har bygget det meste og har en bred erfaring i kundernes behov og spændende løsninger. Morten sidder som overordnet ansvarlig for salg og teknik i byggeriet. Morten ejer virksomheden sammen med Anders.

Direktør
+45 20 86 77 96

Marianne

MARIANNE KJELD JENSEN

Marianne er uddannet cand. merc i revision og har drevet selvstændig revisorvirksomhed som registreret revisor i næsten 20 år, inden hun valgte at starte hos os. Marianne sidder med ansvaret for virksomhedens økonomi og regnskab.

Regnskab
+45 30 14 03 31

Trine Kjeld Jensen

Trine er ofte den søde stemme, som tager telefonen på kontoret. Derudover er Trine ansvarlig for administration og udlejning af koncernens udlejningsejendomme. Trine supportere herudover Interplan’s regnskabsafdeling.

Regnskab
+45 70 20 72 05

Anders

ANDERS HOVE VESTERGAARD

Anders har en bred baggrund – først som revisor og siden i IT-branchen. Anders har været sammen med Morten om Interplan og andre virksomheder i en længere årrække. Anders sidder primært med overordnet økonomi og indkøb. Anders ejer virksomheden sammen med Morten.

Direktør
+45 28 79 31 80