FORM FØLGER FUNKTION

”Form følger funktion” er et af de grundlæggende principper i den moderne arkitektur. Samme princip gør sig gældende ved Jeres husbyggeri. Vi har ingen færdigtegnede standardiserede løsninger. Vi tegner huset rundt om Jer som familie med udgangspunkt i Jeres byggegrund.

Vi hjælper med at forme et arkitekttegnet hus, så byggegrunden udnyttes optimalt. Vi sørger for, at huset imødekommer sollyset samt fremhæver potentialet i Jeres byggegrund. Med udgangspunkt i skræddersyede løsninger, tegnet med indlevelse og økonomisk overblik, samarbejder vi om at skabe et funktionelt hjem. Et hjem, hvor rummene fungerer og spiller sammen på en måde, som understøtter Jeres liv og ønsker.

Med afsæt i de boligdrømme I har og vores stilrene arkitektur, skaber vi sammen et arkitektonisk udtryk. Et arkitekttegnet hus, I bliver stolte af, og som afspejler Jeres familie.

Vi arbejder for at løfte Jeres boligdrømme op på et højere niveau og inspirere Jer til detaljer, som vil gøre Jeres hus til et unikt hjem.

VORES OPGAVE

  • Vi hjælper jer med analysere jeres behov og ønsker – og at prioritere i dem.
  • Vi giver dig det økonomiske overblik over alle dele af byggeriet.
  • Du får rådgivning om den optimale udnyttelse af jeres grund.
  • Vi vurderer de arkitektoniske muligheder for jeres hus.
  • Du får en kreativ sparringspartner, som kommer med ideer og giver feedback på jeres ideer.
  • Vi hjælpe jer med at vælge de rigtige materialer og dermed sikre et højt kvalitetsniveau.
  • Vi giver jer et trygt byggeforløb uden bekymringer.

SMUKKE RAMMER
OM DET GODE LIV

Vores arkitekt bidrager med kreativ sparring til samspillet mellem form, funktion og æstetik. Vores skræddersyede løsninger, med unikke detaljer og rumlige sammenhænge, skaber en god helhed og en arkitektonisk værdi. Vores løsninger er på én og samme tid æstetiske og logiske

Vi lytter til Jeres ideer og hjælper Jer med at tænke i muligheder og løsninger, I ikke selv havde forestillet Jer. Vi giver Jeres boligdrømme nye dimensioner.

DIN GARANTI
FOR KVALITET

• Over 20 års erfaring med at opføre boliger.
• Tegning, projektering og byggeri under samme tag.
• En 100% dedikeret byggeleder, som følger Jeres byggeri tæt fra start til slut.
• En erfaren byggeleder, som står for al koordinering og korrekt udførelse af arbejdet.
• Et team af egne dygtige håndværkere og stabile underentreprenører.

DET BEDSTE
FRA BEGGE VERDENER

Med vores arkitekttegnede huskoncept har vi forenet det innovative og kreative fra de arkitekttegnede huse med den økonomiske tryghed fra typehusene.

På den måde får I både de individuelle løsninger med gennemtænkte detaljer og en styret byggeproces med fuldt overblik over alle udgifter fra start til slut. Processen er samlet under ét tag, hvilket giver Jer økonomisk tryghed og en unikt arkitekttegnet hus.

Når vi går i gang med at tegne Jeres kommende hjem, åbner der sig en verden af muligheder. Derfor er det vigtigt, at vi hele vejen igennem byggeforløbet forventningsafstemmer Jeres ønsker og byggebudget. På den måde bevarer I overblikket over, hvad de forskellige løsninger betyder på bundlinjen.

ÅRETS HUSBYGGER™

Et godt og professionelt firma. Kvaliteten var høj. Jeg kan anbefale Interplan og har intet problem til at arbejde med igen. Tak til Jesper & hans kolleger.

Damian Moore - Hellerup

Vi havde en god og konstruktiv dialog gennem hele byggeprocessen. Den håndværksmæssige kvalitet er i orden og alt forløb som aftalt. Vi anbefaler gerne Interplan til andre.

Henrik Simonsen - Værløse

Interplan har lavet nyt køkken/alrum for os. Der er lavet nyt VVS, el og afløb. Vi har har en god dialog og fået gode løsningsforslag. Vi kan klart anbefale Interplan.

Hanne Villesen - Birkerød

Et utroligt kompetent hold fra start til slut der i den grad har bidraget til at vores projekt blev en succes og kunne gøre at vores bekymringer til et sådant større byggeprojekt var helt ubegrundet.

Jens Munch Holst - Hørsholm

Interplan har renoveret vores lokaler til stor tilfredshed og tidsgarantien blev overholdt. Vi har indtil dags dato haft et fortrinligt samarbejde og forventer det ligeledes fremover.

Bjarne Bech - Vallensbæk

Utrolig professionelt hele vejen igennem. Ved første projektmøde kom gode ideer og håndværksmæssige lovkrav hurtigt på bordet. Meget kompetent rådgivning. Tilbud modtaget kort tid efter. Efter accept blev arbejdet hurtigt igangsat. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Men bedst af alt. Meget professionelt udført arbejde med en perfekt finish.

Allan Høpfner - Solrød Strand

Hele projektet, både forberedelser, udførelse og afslutning har levet fuldt ud op til vores forventninger. Det gælder både styingen og den håndværksmæssige udførelse. De udfordringer, som dukker op i et gammelt hus, har været håndteret meget professionelt.

Helle Stefansson - Kolding